psych2go:

For more posts like these, go visit psych2go
Psych2go features various psychological findings and myths. In the future, psych2go attempts to include sources to posts for the for the purpose of generating discussions and commentaries. This will give readers a chance to critically examine psychology.
You can join the FaceBook Discussion Forum Here

Sebab tu la Islam menganjurkan solat malam kan?

psych2go:

For more posts like these, go visit psych2go

Psych2go features various psychological findings and myths. In the future, psych2go attempts to include sources to posts for the for the purpose of generating discussions and commentaries. This will give readers a chance to critically examine psychology.

You can join the FaceBook Discussion Forum Here

Sebab tu la Islam menganjurkan solat malam kan?

COMELNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Geram dengan sikap student kita. Dah tahu result teruk,berubah lah! Jangan nak ubah kerajaan sebab atas sikap malas sendiri. Belajar main-main. Dalam kelas main facebook. Duduk belakang-belakang. Result teruk,salahkan lecturer! Assignment dan tutorial fotostat je. Berubah lah!!! Dunia makin mencabar bukan makin senang!!

Oh how i wish parents2 melayu ni mengerti betapa sengsaranya anak muda diselimuti dengan dosa setiap hari. Fahamilah ibu dan ayah… anak muda pada zaman ini terlalu banyak ujian yang menyubur nafsu. Fahamilah…berikan kami peluang untuk ke syurgaNya dengan memberi peluang untuk kami dapatkan yang halal. Bukan kami ini gatal… tapi godaan dunia kini terlampau besar untuk kami hadapi.

I think we should all pray for the son of Selangor’s king. Let’s pray to Allah so that he’ll be closer to HIM like Sultan Al-Fateh.

InsyaAllah. Allah can do anything if we all pray for him and I believe that in the future, his hijrah will make positive impact for Selangor. Selangor will be as good a Brunei. InsyaAllah.

muslimwomenwearclothestoo:

♥♥♥ Islami Hijabi Blog http://muslimwomenwearclothestoo.tumblr.com/ ♥♥♥

muslimwomenwearclothestoo:

♥♥♥ Islami Hijabi Blog http://muslimwomenwearclothestoo.tumblr.com/ ♥♥♥

vegan-veins:

omg this is what heaven looks like


Harumanis…..!!

vegan-veins:

omg this is what heaven looks like

Harumanis…..!!

+